Hastane Randevu Alma

Wiki Article

Hastane

Günümüzde halk artık uzun uzun sıra beklemiyor ve rahat bir şekilde randevu oluşturabiliyorlar. Sormalıyız, MHRS randevu alma sistemi nasıl çalışır? MHRS randevusu nasıl alınır? ALO 182 hattından randevu almak için nelere dikkat etmeliyiz ve neler yapılmalıdır?
MHRS web Randevu Oluşturma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu oluşturan insanların uzun uzun sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını oluşturan insanlar, randevu zamanı ve hastane tercihinin yanında talep ettikleri hekime de randevu alabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU ALMA KOLAYLIĞI

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulmuş randevu alma sistemi vatandaşlara kolaylık sağladığı gibi, hastaneler ve hekimlere de kolaylık sağlıyor. Dijital olarak veya ALO 182 Hastane numarası ile oluşturulan kayıtlar ile hasta vatandaşlar randevu saati öncesinden hastaneye gitmek zorunda kalmadı
ı gibi hekimler de Hastane hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu alma sisteminde vatandaşlar MHRS’ye üye olmalı veya E-Devlet üzerinden sisteme giriş sağlamalıdır. Ancak internet kullanmak istemeyen insanlar için de kayıt almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 numarasını araması yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET İLE RANDEVU ALMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen vatandaşlar MHRS platformuna kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web adresini Hastane kullanarak ‘Yeni Üye’ seçeneğini seçmelidir. Daha sonra ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin girilmesi ile beraber MHRS üyeliği oluşturulur.

Ancak e-Devlet sistemine kayıt olan insanlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu alabilmektedir. Bunun için MHRS internet adresine ulaşan vatandaşların ‘e-Devlet ile giriş’ butonuna tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet kapısına giriş yapabilen insanlar otomatik olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page